Banner

Ills Lingerie Sneek

Gedempte Pol 7
8601 BX Sneek
Tel 0515 412 830

borstprothese_winkel_sneek_ills_lingerie.jpg
>> Openingstijden
>> Routebeschrijving
>> Afspraak maken

Ills Lingerie Bussum

Huizerweg 27 A
1401 GG Bussum
Tel 035 6912848
winkel Ills Lingerie Bussum

>> Openingstijden
>> Routebeschrijving
>> Afspraak maken

2 weken omruilgarantie

Indien u niet tevreden bent over de aanschaf van uw nieuwe borstprothese dan biedt Ills Lingerie binnen twee weken een volledige gratis omruilgarantie.

Uw mening telt!

Regelmatig doen wij onderzoek naar de tevredenheid van onze klanten. Wij vragen uw medewerking voor dit onderzoek.

Naar het klant tevredenheidsonderzoek

Borstkanker

Borstkanker of mammacarcinoom is een vorm van kanker die uitgaat van het melkklierweefsel in de borst. Het is de meest voorkomende soort kanker bij vrouwen: 22 procent van alle kankers bij vrouwen.

Jaarlijks treft borstkanker wereldwijd ongeveer 1 miljoen vrouwen.

In Nederland krijgt 1 op de 8 vrouwen borstkanker. 

Omdat mannen ook een kleine hoeveelheid borstklierweefsel bezitten, kunnen zij ook borstkanker krijgen, al komt dat wel veel minder vaak voor.

De kans dat een man borstkanker ontwikkelt is ongeveer 1 op 100.000 per jaar. In het hele leven is dat ongeveer 1:1000, honderdmaal minder vaak dan vrouwen.

 

 
Positief denken bij borstkanker

Borstkanker is de meest voorkomende vorm van kanker in onze westerse wereld. 1 op de 8 vrouwen krijgt hiermee te maken. U staat dus echt niet alleen en toch bekruipt dat gevoel je soms. Verlies daarom uw optimisme, lach en humor niet, het zijn uw mentale vitamines. Ze geven ontspanning, zuiveren gemoed en schenken een gevoel van betrekkelijkheid. 

Ze voorkomen zo dat u gevangen raakt door een overheersend gevoel van zorg. Optimisten kijken naar de goede kanten van het leven, ze zoeken altijd naar lichtpuntjes. Ze kennen leed en ellende, maar blijven geloven in het goede en keren zich daarom altijd naar de zon.

Bij Ills Lingerie in Sneek en Bussum beseffen wij in alle opzichten ten volle wat het allemaal voor u betekent. U hierbij terzijde staan zien wij als onze allergrootste uitdaging. U bent van harte welkom

positief denken bij een borstprothese

 

 

 
Opnieuw in balans met borstkanker

Opnieuw in  balans met borstkanker

Elke vrouw die geconfronteerd geworden is met borstkanker weet dat hierdoor haar leven veranderd is. Je gevoel van eigenwaarde en zelfvertrouwen heeft een klap gekregen. Heftige emoties zoals verdriet, angst en onzekerheid zijn het gevolg. Het aanvaarden hiervan heb je achter de rug door de behandeling en nu moet er ruimte gaan komen om het ├ęcht te accepteren. Dat valt niet mee.

Probeer die zorgen en angsten een tegenwicht te bieden door goed voor uzelf te zorgen en afleiding te zoeken. Als uw gezondheid dit weer toelaat, ga sporten. Overleg met uw arts wat nu het beste inspanningsniveau voor u is.

Sporten, zoals zwemmen, is goed voor het herstelproces en heeft, naast het werken aan een betere conditie, ook een gunstige invloed op uw humeur.

Let bij alles wat u doet goed op uzelf. Dat begint met persoonlijke verzorging, een onderdeel hiervan is de juiste borstprothese in de voor u meest geschikte beha.