Banner

Ills Lingerie Sneek

Gedempte Pol 7
8601 BX Sneek
Tel 0515 412 830

borstprothese_winkel_sneek_ills_lingerie.jpg
>> Openingstijden
>> Routebeschrijving
>> Afspraak maken

Ills Lingerie Bussum

Huizerweg 27 A
1401 GG Bussum
Tel 035 6912848
winkel Ills Lingerie Bussum

>> Openingstijden
>> Routebeschrijving
>> Afspraak maken

2 weken omruilgarantie

Indien u niet tevreden bent over de aanschaf van uw nieuwe borstprothese dan biedt Ills Lingerie binnen twee weken een volledige gratis omruilgarantie.

Uw mening telt!

Regelmatig doen wij onderzoek naar de tevredenheid van onze klanten. Wij vragen uw medewerking voor dit onderzoek.

Naar het klant tevredenheidsonderzoek

Opnieuw in balans met borstkanker PDF Afdrukken E-mailadres

Opnieuw in  balans met borstkanker

Elke vrouw die geconfronteerd geworden is met borstkanker weet dat hierdoor haar leven veranderd is. Je gevoel van eigenwaarde en zelfvertrouwen heeft een klap gekregen. Heftige emoties zoals verdriet, angst en onzekerheid zijn het gevolg. Het aanvaarden hiervan heb je achter de rug door de behandeling en nu moet er ruimte gaan komen om het ├ęcht te accepteren. Dat valt niet mee.

Probeer die zorgen en angsten een tegenwicht te bieden door goed voor uzelf te zorgen en afleiding te zoeken. Als uw gezondheid dit weer toelaat, ga sporten. Overleg met uw arts wat nu het beste inspanningsniveau voor u is.

Sporten, zoals zwemmen, is goed voor het herstelproces en heeft, naast het werken aan een betere conditie, ook een gunstige invloed op uw humeur.

Let bij alles wat u doet goed op uzelf. Dat begint met persoonlijke verzorging, een onderdeel hiervan is de juiste borstprothese in de voor u meest geschikte beha.