Banner

Ills Lingerie Sneek

Gedempte Pol 7
8601 BX Sneek
Tel 0515 412 830

borstprothese_winkel_sneek_ills_lingerie.jpg
>> Openingstijden
>> Routebeschrijving
>> Afspraak maken

Ills Lingerie Bussum

Huizerweg 27 A
1401 GG Bussum
Tel 035 6912848
winkel Ills Lingerie Bussum

>> Openingstijden
>> Routebeschrijving
>> Afspraak maken

2 weken omruilgarantie

Indien u niet tevreden bent over de aanschaf van uw nieuwe borstprothese dan biedt Ills Lingerie binnen twee weken een volledige gratis omruilgarantie.

Uw mening telt!

Regelmatig doen wij onderzoek naar de tevredenheid van onze klanten. Wij vragen uw medewerking voor dit onderzoek.

Naar het klant tevredenheidsonderzoek

borstprothesen
Merken Borstprothese PDF Afdrukken E-mailadres

Merken Borstprothese

Bij Ills Lingerie Bussum en Sneek heeft u de keuze uit een ruime sortering merken borstprothese. De beste merken in alle verschillende vormen en uiteenlopende materialen van hoogwaardige kwaliteit.


Amoena Borstprothese

Amoena 
borstprothese Omdat iedere vrouw anders is, biedt Amoena een groot assortiment van verschillende modellen borstprothesen. Amoena maakt meer dan 700 verschillende productuitvoeringen in verschillende modellen, vormen, maten en kleuren om zo goed mogelijk aan te sluiten bij de vrouwelijke lichaamsvormen en het operatie gebied. Hieronder vindt u de productindeling.

De Amoena borstprothesen zijn eveneens te verkrijgen in een light versie.

Bekijk direct de Amoena Borstprothesen op onze Ills webshop

 

Anita Care Borstprothese

Anita Care 
Borstprothese

Anita Care biedt borstprotheses die een natuurlijk en zeker draaggevoel geven in het dagelijks leven, bij het sporten en bij het zwemmen en perfect passen bij het uitgebreide assortiment prothesebeha┬┤s en badmode.
Kort na de operatie zijn voorlopige textielprotheses aan te bevelen. Alle andere protheses bestaan uit siliconen, dat goed verdragen wordt door de huid. De protheses benaderen qua zachtheid en doorhangvermogen de natuurlijke borst en nemen snel de lichaamstemperatuur aan.
Het materiaal is dermatologisch getest en voldoet aan de nieuwste internationale Standaard van DIN ISO 10993.

Bekijk direct de Anita Care Borstprothesen op onze Ills Webshop

 

Silima Borstprothese

Silima 
Borstprothese Met als doel voor ogen om de bestmogelijke individuele verzorging te verkrijgen biedt Silima borstprothesen in vele modellen verschillende uitvoeringen, maten, gewichten en cups aan.

U kunt in de BH-maten verschillende cups kiezen van AA tot en met F, volg het credo van Silima Borstprothese: "De natuur is ons voorbeeld".

 

Bekijk direct de Silima Borstprothesen op onze Ills Webshop

ABC Breast Care

abc-breaste-care-borstprothese

ABC Breast Care streeft ernaar om vrouwen te helpen de zelfverzekerheid en zelfvertrouwen weer terug te vinden na een operatie aan borstkanker.

In nauwe samenwerking met lotgenoten en professionals worden de producten van ABC Breast Care met grote zorg ontwikkeld en geproduceerd. Zo probeert ABC Breast Care voor iedere geopereerde vrouw een passende oplossing te vinden.

De producten van ABC Breast Care staan voor;

  • Bijzondere zachtheid en souplesse
  • Fluweelzachte film
  • Merkbaar licht
  • Perfecte pasvorm en hoog draagcomfort
 
Vorm en smaak bij borstprothesen PDF Afdrukken E-mailadres

Bij ons heeft u de keuze uit een ruime sortering borstprothese van verschillende vormen en uiteenlopende materialen van hoogwaardige kwaliteit. Wij voeren merken zoals Anita Care en Amoena, ABC Breast Care en Silima. Ook hebben wij vele maten en modellen deel prothese, deze heffen het verschil tussen beide borsten op, is een oplossing voor borst besparende opreraties of een natuurlijk verschil tussen 2 borsten.

Klik op de afbeelding voor een vergroting

  •  

Bij de inkoop van ons assortiment, van zowel lingerie als badpakken, houden wij altijd rekening met uw wensen en mogelijkheden in uw huidige situatie. U moet nu gaan letten op andere details. Wij zien het als onze taak u daar goed doorheen te gidsen. U ontmoet bij ons vakmanschap. Al onze medewerkers zijn goed opgeleid om u te helpen en blijven de nieuwe ontwikkelingen op de voet volgen.

Onze coupeuse is al heel veel jaren hierin gespecialiseerd. Zij weet precies hoe ze uw beha of badpak kan aanpassen aan uw borstprothese en uw wensen aan een BH of badpak.

Vorm en smaak bij borstprothesen

 

 
Tips en aandachtspunten bij een borstprothese PDF Afdrukken E-mailadres

Tips en aandachtspunten bij een borstprothese

De juiste modelkeuze bij een borstprothese kan wat moeilijker zijn geworden omdat ook andere factoren een rol spelen.

Let op dat er geen ongewenste inkijk ontstaat doordat de voorkant te diep is uitgesneden of in andere gevallen de armsgaten te diep zijn.

Accessoires zoals een pareo, een bijpassende rok, top of broek geven een zwierige, smaakvolle look en leiden af.

Lees met aandacht het was- en onderhoudsvoorschrift, zo heeft u lang plezier van uw aankoop.

 
Sporten en borstprothesen PDF Afdrukken E-mailadres
Probeer de zorgen en angsten een tegenwicht te bieden door goed voor jezelf te zorgen en afleiding te zoeken. Als je gezondheid dit weer toelaat, ga sporten. Overleg met je arts wat nu het beste inspanningsniveau voor je is. Sporten, zoals zwemmen, is goed voor het herstelproces en heeft, naast het werken aan een betere conditie, ook een gunstige invloed op je humeur. Let bij alles wat je doet goed op jezelf.

Wandelen, yoga, fietsen, zwemmen, bewegen is juist n├║ uitstekend voor u, maar dat moet natuurlijk wel goed ondersteund worden. Een goede (sport-) beha en een aangepaste zwemprothese geven het sporten meer plezier. Onze badcollectie bestaat uit ongeveer 1500 stuks. Hiervan is een deel direct al geschikt gemaakt voor een borstprothese, zoals van merken als Anita, , Amoena, Sunflair en Leopold Smit.

sporten en borstprothes