Banner

Ills Lingerie Sneek

Gedempte Pol 7
8601 BX Sneek
Tel 0515 412 830

borstprothese_winkel_sneek_ills_lingerie.jpg
>> Openingstijden
>> Routebeschrijving
>> Afspraak maken

Ills Lingerie Bussum

Huizerweg 27 A
1401 GG Bussum
Tel 035 6912848
winkel Ills Lingerie Bussum

>> Openingstijden
>> Routebeschrijving
>> Afspraak maken

2 weken omruilgarantie

Indien u niet tevreden bent over de aanschaf van uw nieuwe borstprothese dan biedt Ills Lingerie binnen twee weken een volledige gratis omruilgarantie.

Uw mening telt!

Regelmatig doen wij onderzoek naar de tevredenheid van onze klanten. Wij vragen uw medewerking voor dit onderzoek.

Naar het klant tevredenheidsonderzoek

Vorm en smaak bij borstprothesen PDF Afdrukken E-mailadres

Bij ons heeft u de keuze uit een ruime sortering borstprothese van verschillende vormen en uiteenlopende materialen van hoogwaardige kwaliteit. Wij voeren merken zoals Anita Care en Amoena, ABC Breast Care en Silima. Ook hebben wij vele maten en modellen deel prothese, deze heffen het verschil tussen beide borsten op, is een oplossing voor borst besparende opreraties of een natuurlijk verschil tussen 2 borsten.

Klik op de afbeelding voor een vergroting

  •  

Bij de inkoop van ons assortiment, van zowel lingerie als badpakken, houden wij altijd rekening met uw wensen en mogelijkheden in uw huidige situatie. U moet nu gaan letten op andere details. Wij zien het als onze taak u daar goed doorheen te gidsen. U ontmoet bij ons vakmanschap. Al onze medewerkers zijn goed opgeleid om u te helpen en blijven de nieuwe ontwikkelingen op de voet volgen.

Onze coupeuse is al heel veel jaren hierin gespecialiseerd. Zij weet precies hoe ze uw beha of badpak kan aanpassen aan uw borstprothese en uw wensen aan een BH of badpak.

Vorm en smaak bij borstprothesen