Banner

Ills Lingerie Sneek

Gedempte Pol 7
8601 BX Sneek
Tel 0515 412 830

borstprothese_winkel_sneek_ills_lingerie.jpg
>> Openingstijden
>> Routebeschrijving
>> Afspraak maken

Ills Lingerie Bussum

Huizerweg 27 A
1401 GG Bussum
Tel 035 6912848
winkel Ills Lingerie Bussum

>> Openingstijden
>> Routebeschrijving
>> Afspraak maken

2 weken omruilgarantie

Indien u niet tevreden bent over de aanschaf van uw nieuwe borstprothese dan biedt Ills Lingerie binnen twee weken een volledige gratis omruilgarantie.

Uw mening telt!

Regelmatig doen wij onderzoek naar de tevredenheid van onze klanten. Wij vragen uw medewerking voor dit onderzoek.

Naar het klant tevredenheidsonderzoek

werkwijze op afspraak
Onze werkwijze op afspraak

Een goede service voor het aanmeten van een borstprothese vraagt tijd, in de voorbereiding en tijdens uw bezoek. Wij willen graag rustig de tijd nemen om voor u de beste keuze te maken. Daarom adviseren wij om vooraf een afspraak te maken. Zo bent u verzekerd van een vaste adviseuse, staat een ruime paskamer met klimaat controle ter beschikking inclusief een lekker kopje koffie of thee. U krijgt alle tijd en privacy die daarbij hoort.

 

onze 
werkwijze op afspraak

Natuurlijk kunt u ook spontaan bij ons binnen lopen, zonder afspraak. Maar dan kan het zijn dat u even moet wachten tot wij ruimte hebben om u goed te kunnen adviseren.

 

Wij vragen u de volgende bescheiden mee te nemen voor de eerste afspraak of bij wijziging van Verzekeraar:

  • Verwijsbrief van uw arts/specialist
  • N.A.W. gegevens
  • Een geldige legitimatie(indentiteitsbewijs, paspoort of rijbewijs)
  • Uw zorgpas van uw zorgverzekeraar

 

 

 
Intakegesprek borstprothese

Bij onze eerste kennismaking voert onze Mamacare adviseuse met u een intakegesprek. Wij luisteren naar uw behoeften en verstrekken alle nodige informatie over onze dienstverlening en de mogelijkheden specifiek op maat voor uw situatie.

Tijdens dit gesprek wordt een begin gemaakt met de aanleg van een dossier aan de hand van een intakeformulier. Hierop vullen wij een aantal identificatie- of persoonsgegevens in alsook informatie over uw klachten en van medische en sociaal-administratieve aard. De informatie die nodig hebben is vertrouwelijk is en zal niet aan derden wordt doorgespeeld.

 

 
Ziektekosten vergoeding borstprothese

Ills Lingerie Bussum en Sneek is door de zorgverzekeraars erkend als bedrijf voor het leveren van borstprotheses en daaraan gerelateerde artikelen.
De meeste zorgverzekeraars vergoeden de kosten, maar de frequentie ervan kan verschillen. Zo zijn er verzekeraars die om de twee jaren een nieuwe borstprothese vergoeden, terwijl andere dit elk jaar of om de twee en een  half jaar doen.

Als uw afspraak is gemaakt vragen wij u om uw verzekeringspas, medische verklaring mee te brengen. Hierop moet duidelijk vermeld staan dat u een borstprothese nodig heeft en voor welke zijde. wij dragen ook zorg voor de administratieve afwikkeling hiervan. Een medische verklaring hoeft u alleen op de eerste afspraak mee te nemen.

Het is tevens handig als u uw eigen beha en badpak meebrengt. Wij kunnen dan met onze vakbekwame coupeuse bekijken of we deze ook voor u kunnen aanpassen naar uw nieuwe situatie.
Het kan zijn, dat uw lichaamsomvang gaat veranderen en u eigenlijk een andere maat nodig heeft. Ook dán kunnen wij met instemming van de zorgverzekeraar voor u een nieuwe borstprothese verorgen.

Wij hebben met alle Zorgverzekeraars een contract.

Ziektekosten vergoeding borstprothese

 
SEMH gecertificeerd

Wij weten uit ervaring hoe moeilijk het voor u kan zijn om de eerste stap over onze drempel te zetten. Maar als die eenmaal gemaakt is en u kennis maakt met al onze mogelijkheden weten wij ook dat u niet wordt teleurgesteld.

Keurmerk SEMH

Ons vakkundig team staat voor u klaar met begrip, voorlichting en deskundig advies. Wij hebben een royaal assortiment met diversen merken als Anita, Amoena, Silima, ABC en Susa Care met zeer veel verschillende modellen borstprothese. Wij kunnen snel leveren ( indien niet voorradig binnen 24 uur ) en ondersteunen u met een perfecte nazorg. Indien u niet tevreden bent over de aanschaf van uw nieuwe borsprothese bieden wij u binnen 2 weken een voledig gratis omruilgarantie.

Onverhoopte klachten worden bij ons direct opgelost. Wij voeren een keurmerk waaraan u ons kunt herkennen. Dit keurmerk is beschermd en staat garant voor topkwaliteit. Die status hebben wij verworven door onze opgeleide Mama Care adviseurs, Tri-Pro-Vita Dealer gediplomeerde mammacare specialisme, vakkennis, persoonlijke service en de hieruit voortgekomen ervaring van vele jaren. Tevens zijn wij lid van de "Belangen Vereniging van Borstprothese Leveranciers" de BVBL.

 

SEMH gecertificeerdtripro vita dealer