Banner

Ills Lingerie Sneek

Gedempte Pol 7
8601 BX Sneek
Tel 0515 412 830

borstprothese_winkel_sneek_ills_lingerie.jpg
>> Openingstijden
>> Routebeschrijving
>> Afspraak maken

Ills Lingerie Bussum

Huizerweg 27 A
1401 GG Bussum
Tel 035 6912848
winkel Ills Lingerie Bussum

>> Openingstijden
>> Routebeschrijving
>> Afspraak maken

2 weken omruilgarantie

Indien u niet tevreden bent over de aanschaf van uw nieuwe borstprothese dan biedt Ills Lingerie binnen twee weken een volledige gratis omruilgarantie.

Uw mening telt!

Regelmatig doen wij onderzoek naar de tevredenheid van onze klanten. Wij vragen uw medewerking voor dit onderzoek.

Naar het klant tevredenheidsonderzoek

SEMH gecertificeerd PDF Afdrukken E-mailadres

Wij weten uit ervaring hoe moeilijk het voor u kan zijn om de eerste stap over onze drempel te zetten. Maar als die eenmaal gemaakt is en u kennis maakt met al onze mogelijkheden weten wij ook dat u niet wordt teleurgesteld.

Keurmerk SEMH

Ons vakkundig team staat voor u klaar met begrip, voorlichting en deskundig advies. Wij hebben een royaal assortiment met diversen merken als Anita, Amoena, Silima, ABC en Susa Care met zeer veel verschillende modellen borstprothese. Wij kunnen snel leveren ( indien niet voorradig binnen 24 uur ) en ondersteunen u met een perfecte nazorg. Indien u niet tevreden bent over de aanschaf van uw nieuwe borsprothese bieden wij u binnen 2 weken een voledig gratis omruilgarantie.

Onverhoopte klachten worden bij ons direct opgelost. Wij voeren een keurmerk waaraan u ons kunt herkennen. Dit keurmerk is beschermd en staat garant voor topkwaliteit. Die status hebben wij verworven door onze opgeleide Mama Care adviseurs, Tri-Pro-Vita Dealer gediplomeerde mammacare specialisme, vakkennis, persoonlijke service en de hieruit voortgekomen ervaring van vele jaren. Tevens zijn wij lid van de "Belangen Vereniging van Borstprothese Leveranciers" de BVBL.

 

SEMH gecertificeerdtripro vita dealer