Banner

Ills Lingerie Sneek

Gedempte Pol 7
8601 BX Sneek
Tel 0515 412 830

borstprothese_winkel_sneek_ills_lingerie.jpg
>> Openingstijden
>> Routebeschrijving
>> Afspraak maken

Ills Lingerie Bussum

Huizerweg 27 A
1401 GG Bussum
Tel 035 6912848
winkel Ills Lingerie Bussum

>> Openingstijden
>> Routebeschrijving
>> Afspraak maken

2 weken omruilgarantie

Indien u niet tevreden bent over de aanschaf van uw nieuwe borstprothese dan biedt Ills Lingerie binnen twee weken een volledige gratis omruilgarantie.

Uw mening telt!

Regelmatig doen wij onderzoek naar de tevredenheid van onze klanten. Wij vragen uw medewerking voor dit onderzoek.

Naar het klant tevredenheidsonderzoek

Ziektekosten vergoeding borstprothese PDF Afdrukken E-mailadres

Ills Lingerie Bussum en Sneek is door de zorgverzekeraars erkend als bedrijf voor het leveren van borstprotheses en daaraan gerelateerde artikelen.
De meeste zorgverzekeraars vergoeden de kosten, maar de frequentie ervan kan verschillen. Zo zijn er verzekeraars die om de twee jaren een nieuwe borstprothese vergoeden, terwijl andere dit elk jaar of om de twee en een  half jaar doen.

Als uw afspraak is gemaakt vragen wij u om uw verzekeringspas, medische verklaring mee te brengen. Hierop moet duidelijk vermeld staan dat u een borstprothese nodig heeft en voor welke zijde. wij dragen ook zorg voor de administratieve afwikkeling hiervan. Een medische verklaring hoeft u alleen op de eerste afspraak mee te nemen.

Het is tevens handig als u uw eigen beha en badpak meebrengt. Wij kunnen dan met onze vakbekwame coupeuse bekijken of we deze ook voor u kunnen aanpassen naar uw nieuwe situatie.
Het kan zijn, dat uw lichaamsomvang gaat veranderen en u eigenlijk een andere maat nodig heeft. Ook dán kunnen wij met instemming van de zorgverzekeraar voor u een nieuwe borstprothese verorgen.

Wij hebben met alle Zorgverzekeraars een contract.

Ziektekosten vergoeding borstprothese