Banner

Ills Lingerie Sneek

Gedempte Pol 7
8601 BX Sneek
Tel 0515 412 830

borstprothese_winkel_sneek_ills_lingerie.jpg
>> Openingstijden
>> Routebeschrijving
>> Afspraak maken

Ills Lingerie Bussum

Huizerweg 27 A
1401 GG Bussum
Tel 035 6912848
winkel Ills Lingerie Bussum

>> Openingstijden
>> Routebeschrijving
>> Afspraak maken

2 weken omruilgarantie

Indien u niet tevreden bent over de aanschaf van uw nieuwe borstprothese dan biedt Ills Lingerie binnen twee weken een volledige gratis omruilgarantie.

Uw mening telt!

Regelmatig doen wij onderzoek naar de tevredenheid van onze klanten. Wij vragen uw medewerking voor dit onderzoek.

Naar het klant tevredenheidsonderzoek

PDF Afdrukken E-mailadres

Routebeschrijving Ills Lingerie Bussum

Routebeschrijving: Parkeren kunt u bij ons tot voor de deur. Wij zijn zeer goed bereikbaar, zowel met de auto als met het openbaar vervoer.

Vanaf richting Amsterdam over de A1:
Afslaan bij afrit 7 Bussum, aan het eind van de afrit linksaf volg bord richting bussum, rechtsaf over het viaduct is meteen de Huizweweg, volg de Huizerweg, bij de rotonde rechtdoor na ca 150m aan de rechterkant is onze winkel.


Vanaf richting Eindhoven Utrecht, enz via de A27 en de A1:
Op de A27 neemt u de afrit naar de A1 richting Amsterdam - op de A1 afslaan bij afrit 7 Bussum. De afrit rechtdoor over het viaduct daar begint direct de Huizerweg, volg deze als boven beschreven. Vanaf richting Amersfoort A1: Op de A1 richting Amsterdam afslaan bij afrit 7 Bussum. De afrit rechtdoor volgen en verder zoals als boven beschreven.


Vanaf richting Leeuwarden, Lelystad, Almere A6:
Op de A6 richting Amsterdam, Volg na 11 km op knooppunt Muiderberg de A1 richting Amersfoort, op de A1 afslag 7 Bussum, aan het eind van de afrit linksaf volg bord richting Bussum, rechtsaf over het viaduct is met een de Huizerweg, volg de Huizerweg bij de rotonde rechtdoor na ca 150 vindt u onze winkel. Vanaf Hiversum,Weesp, Loosdrecht, enz: Vanaf de watertoren (bij afslag Hilversum Weesp) borden Bussum volgen. Bij de eerste rotonde rechtsaf, de volgende roton de ¾ rijden dit is de Laarderweg- de Laarderweg volgen tot de volgende rotonde hier gaat u rechtsaf de Huizerweg op, onze winkel vindt u na ca 150m aan de linkerhand.